You are here

Δεν συγχωνεύεται η ΚΕΟ

07/09/2016 10:33
Κανένα ενδεχόμενο συγχώνευσης της ΚΕΟ με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία δεν βρίσκεται υπό μελέτη ή εξέταση από την εταιρεία, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΚΕΟ σχολιάζοντας πρόσφατες δηλώσεις του αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου.

Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν τον αρχιεπίσκοπο να αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του σε ενδεχόμενο συγχώνευσης της ΚΕΟ με άλλη εταιρεία παρόμοιας δραστηριότητας, η ΚΕΟ αναφέρει ότι η αναφορά του μακαριότατου αφορά θέμα προσωπικής εκτίμησης που δεν υποβλήθηκε στη διοίκηση της εταιρείας.

Ο αρχιεπίσκοπος μιλώντας στο μηνιαίο επιχειρηματικό περιοδικό Capital Today προανήγγειλε τη συγχώνευση της ΚΕΟ με τη μπύρα Carlsberg και συγκεκριμένα με τον όμιλο Φωτιάδη.

Ανέφερε ότι έχει ήδη συναντηθεί για το θέμα με εκπροσώπους του ομίλου Φωτιάδη, καθώς το ιδανικό σενάριο για τον ίδιο είναι η εταιρεία να συγχωνευτεί με την Carlsberg, αφού αν γίνει κάτι τέτοιο θα δημιουργηθεί ένας πολύ δυνατός όμιλος.

«Δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις, αλλά ευελπιστώ ότι αυτή η συμφωνία θα ολοκληρωθεί», είχε δηλώσει ο προκαθήμενος της εκκλησίας.

Οι ζημιές της εταιρείας μειώθηκαν στα €1,7 εκ. έναντι ζημιών €2,6 εκ. το 2014.

Το εξάμηνο του 2016 η εταιρεία κατέγραψε κέρδη €23 χιλ.

Γ.Χ.