You are here

ΔΣ ΚΑ: Εκούσια εκκαθάριση

09/01/2015 22:03
Σε διαδικασία εκούσιας εκκαθάρισης εισέρχονται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, οι Κυπριακές Αερογραμμές, ενώ το πτητικό της έργο αναστέλλεται άμεσα με το τέλος της σημερινής μέρας.

Τις αποφάσεις αυτές ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών, το οποίο συνήλθε απόψε σε έκτακτη συνεδρία.

“Ως συνέπεια της αρνητικής απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα ανταγωνισμού σχετικά με την αίτηση της Κυπριακής Δημοκρατίας για έγκριση του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών, το οποίο υποβλήθηκε τον Οκτώβριο του 2013, το Διοικητικό Συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών αποφάσισε σε σημερινή του συνεδρία να θέσει σε λειτουργία την διαδικασία εκούσιας εκκαθάρισης και προς τούτο να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα προς υλοποίηση της απόφασης αυτής”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο πιο πάνω πλαίσιο, σημειώνεται, “η εταιρεία με λύπη αποφάσισε την άμεση αναστολή του πτητικού έργου της εταιρείας με το τέλος της σημερινής μέρας”.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές, αναφέρεται περαιτέρω, επιθυμούν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τα εκατομμύρια των επιβατών που τις τίμησαν και τις στήριξαν με την προτίμηση τους καθ ? όλη τη διάρκεια της 68χρονης πορείας τους.

Θερμότατες ευχαριστίες εκφράζονται επίσης προς όλο το προσωπικό και συνεργάτες, που με επαγγελματισμό και αφοσίωση προσέφεραν πάντοτε τις καλύτερες τους υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των επιβατών.