You are here

Επιδόσεις ρεκόρ για EY στην Κύπρο

17/11/2022 12:20

Σε μια περίοδο πρωτοφανών παγκόσμιων προκλήσεων και αβεβαιότητας, τα συνολικά έσοδα των οντοτήτων της ΕΥ στην Κύπρο αυξήθηκαν κατά 22,5% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, φτάνοντας τα €39,7 εκατ. Πρόκειται για μια επίδοση ρεκόρ για την EY Κύπρου.

Τα έσοδα των υποχρεωτικών ελέγχων και των άμεσα συναφών υπηρεσιών προς ΟΔΣ της ΕΕ αυξήθηκαν κατά 45%, οι λοιπές ελεγκτικές υπηρεσίες και οι άμεσα συναφείς υπηρεσίες προς ΟΔΣ εκτός ΕΕ και λοιπούς οργανισμούς πλην των ΟΔΣ κατά 10,2%.

Σχολιάζοντας την Έκθεση Διαφάνειας, ο Ronald A. Attard, Διευθύνων Σύμβουλος της EY Κύπρου, δήλωσε: «Η EY είναι περήφανη για τη θέση που κατέχει ως κορυφαίος παγκόσμιος οργανισμός επαγγελματικών υπηρεσιών. Ο κόσμος αλλάζει και οφείλουμε να προσαρμοστούμε και να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητές μας αν θέλουμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων μερών. Στόχος μας είναι να συνεργαζόμαστε με τους πελάτες, τους ανθρώπους και τους συνεργάτες μας καθώς και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για να μοιραστούμε το τολμηρό μας όραμα για το μέλλον που βασίζεται στην αποστολή μας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας επενδύοντας συνεχώς στην τεχνολογία και το ανθρώπινο ταλέντο».