You are here

Έσοδα €48 εκατ. για Deloitte Κύπρου

06/10/2022 15:24

Η Deloitte Κύπρου, ανακοίνωσε έσοδα ύψους €48.3 εκατ., αύξηση-ρεκόρ 11.3% σε σχέση με το προηγούμενο οικονομικό έτος. Η συνεισφορά στα έσοδα του κράτους ανέρχεται στα €16.1 εκατ. (αύξηση 8.1% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή συνεισφορά).

Τα οικονομικά αποτελέσματα παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Συνάντησης των Συνεταίρων και Επιχειρησιακών Διευθυντών της Deloitte Κύπρου  που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deloitte Μέσης Ανατολής.

Σήμερα, η Deloitte αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εργοδότες της χώρας, απασχολώντας περισσότερα από 750 άτομα σε Λευκωσία και Λεμεσό, με σημαντικό ποσοστό εκπροσώπησης των γυναικών μεταξύ των ανθρώπων της (55%). Έμφαση δίνεται στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς και με σεβασμό στη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα. 

Αξιοσημείωτη είναι η συνεισφορά της Deloitte και στην κοινωνία και το περιβάλλον. Σημαντικός στόχος της εταιρείας είναι και η δέσμευση για αντιμετώπιση κοινωνικών προκλήσεων με απώτερο στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος που χαρακτηρίζεται από κοινωνική πρόοδο.

Μέσα από τις πρωτοβουλίες που εντάσσονται στη στρατηγική WorldImpact, η Deloitte επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός απτού αντίκτυπου στις μεγαλύτερες προκλήσεις της κοινωνίας και στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου και δίκαιου κόσμου.

Όπως σημείωσε καταληκτικά ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Deloitte Κύπρου, Πιερής Μάρκου, η εταιρεία αναγνωρίζει την ευθύνη της να παραμείνει ηγέτης στον τομέα της παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών, καθώς και να συνεχίσει να στηρίζει τους ανθρώπους της και την κοινωνία μέσα από στοχευμένες δράσεις κοινωνικής ευθύνης και βιωσιμότητας.

Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα, η Deloitte Global ανακοίνωσε αύξηση 19.6% στα έσοδά της για το οικονομικό έτος 2022, που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαΐου 2022, με αυτά να ανέρχονται παγκοσμίως στα $59.3 δισεκατομμύρια. Επιπρόσθετα, ο οργανισμός σημείωσε σημαντική αύξηση 20.3% στο ανθρώπινο δυναμικό του, με τους ανθρώπους του παγκοσμίου δικτύου να ανέρχονται πλέον τις 415.000.