You are here

Εξαγορά Νερού Κύκκος

26/05/2011 09:54
Η εταιρεία Αδελφοί Λανίτη Λτδ ανακοίνωσε χθες ότι έχει υπογράψει συμφωνία με την εταιρεία Kykkos Springs Ltd για την πώληση του εργοστασίου εμφιάλωσης, παραχώρησης των δικαιωμάτων άντλησης νερού καθώς και της διοίκησης της μάρκας του επιτραπέζιου νερού «Κύκκος».

Η τελική συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί γύρω στις 31 Μαΐου 2011.

Με βάση την τελική συμφωνία, η Α/φοί Λανίτη πρόκειται να συνεργαστεί με το Σταυροπηγικό Μοναστήρι του Κύκκου, στην ιδιοκτησία του οποίου ανήκει η Kykkos Springs Ltd.

«Είμαστε στη χαρούμενη θέση να αναλάβουμε την εμφιάλωση και διοίκηση μίας εξαιρετικής μάρκας νερού, του νερού Κύκκος. Στόχος μας είναι να κάνουμε το νερό Κύκκος πρωταγωνιστή της κατηγορίας εμφιαλωμένου νερού και να παρουσιάσουμε σύντομα σε όλους σας ένα προϊόν ανανεωμένο και σύγχρονο, περιβαλλοντολογικά υπεύθυνο, εστιασμένο στις αξίες που ένα ζωτικό φυσικό προιόν θα πρέπει να αντικατοπτρίζει και με σεβασμό στην παράδοση τού ονόματος του», ανέφερε ο Μηνάς Αγγελίδης, Γενικός Διευθυντής της Α/φοί Λανίτης.

Ο κύριος Αγγελίδης είπε ότι η Α/φοί Λανίτη δεσμεύεται για περαιτέρω επενδύσεις και ανάπτυξη των εργασιών της εταιρείας και της κοινωνίας την οποία υπηρετεί στην Κύπρο. Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Α/φοί Λανίτη συμπεριλαμβάνει προστασία του περιβάλλοντος και του εργατικού δυναμικού, ενώ παράλληλα στηρίζει το κοινωνικό σύνολο, δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στην αγορά στην οποία λειτουργεί.

Όπως σημειώνεται η προσθήκη του νερού Kύκκος στο χαρτοφυλάκιο της Α/φοί Λανίτη αναπτύσσει την γκάμα μη–αλκοολούχων ποτών που διαθέτει η εταιρεία στους Κύπριους καταναλωτές και στους επισκέπτες του νησιού μας, ακόμη περισσότερο.

Η Εταιρεία θα συνεχίσει να παρέχει και το φυσικό μεταλλικό της νερό ΑΥΡΑ.

Το χαρτοφυλάκιο της Α/φοί Λανίτη περιλαμβάνει τις διεθνείς μάρκες της The Coca-Cola Company όπως Coca-Cola, Sprite, Fanta αλλά και το ομώνυμο γάλα και χυμούς της, όπως επίσης και τα αθλητικά ποτά Powerade, τσάϊ Nestea και καφέ illy issimo και γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ.