You are here

Για πόλεμο κατά της MFS μιλά ο Στ. Κοιλιάρης

12/08/2002 17:01
Για πόλεμο εναντίον της εταιρείας που γίνεται από διάφορες πλευρές μίλησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της MFS Στέλιος Κοιλιάρης κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας. Κληθείς να διευκρινίσει από μετόχους της εταιρείας σε τι και σε ποιους αναφέρεται, ο κ. Κοιλιάρης είπε ότι σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα και την κρίση στο Χρηματιστήριο «γίνεται μια προσπάθεια να εντοπιστεί το πρόβλημα στις εταιρείες, με μια ειδικότερη προσπάθεια εναντίον της εταιρείας μας», είπε ο κ. Κοιλιάρης, αποφεύγοντας να αναφερθεί σε συγκεκριμένες καταστάσεις.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση σχετικά με τη μερισματική πολιτική της MFS ο κ. Κοιλιάρης ανέφερε ότι δεν μπορεί να λεχθεί αυτή τη στιγμή κατά πόσο θα δοθεί ή όχι μέρισμα στους μετόχους με δεδομένο μάλιστα ότι δεν βρισκόμαστε στο τέλος του έτους.

Πρόσθεσε πάντως, ότι εάν κριθεί αναγκαίο για την αναπτυξιακή πολιτική της εταιρείας στο εξωτερικό ίσως να μη δοθεί μέρισμα, προκειμένου τα χρήματα αυτά να κατευθυνθούν για την οικονομική αυτή πορεία.

Ο κ. Κοιλιάρης ανέφερε επίσης ότι υπήρξε σημαντικότατη αναδιάρθρωση στα εισοδήματα της εταιρείας με 87% αύξηση στα εισοδήματα, ενώ σημείωσε ότι αντίθετα με άλλες εισηγμένες η MFS δεν βασίζεται πλέον στις χρηματοοικονομικές εργασίες.

Εκτενέστερη είδηση αργότερα.

Του Κυριάκου Κυριακίδη