You are here

Η SAFS υποβάλλει Δημόσια Πρόταση για εξαγορά της SAFS Corporate Finance

17/06/2001 15:16
Δημόσια Πρόταση για εξαγορά της SAFS Corporate Finance υποβάλλει η Severis & Athienitis Financial Services (SAFS) Ltd. Σύμφωνα με πληροφορίες της Stockwatch, η SAFS προτίθεται να προχωρήσει σε Δημόσια Πρόταση για εξαγορά μέχρι και 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας SAFS Corporate Finance Investments Ltd.

Συναφείς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η πρόταση περιλαμβάνει την έκδοση 3 μετοχών της SAFS για κάθε δύο μετοχές της SAFS Corporate ονομαστικής αξίας 50 σεντ και ενός SAFS warrant για κάθε δέκα μετοχές της Corporate που θα μεταβιβάζονται στην εταιρεία. Η όροι εξάσκησης των ΔΑΜ είναι από 15 μέχρι 30 Νοεμβρίου και η τιμή άσκησης θα υπολογίζεται στο 75% της μέσης τιμής κλεισίματος της μετοχής της SAFS κατά τον μήνα Οκτώβριο του έτους κατά το οποίο ασκείται το δικαίωμα.

Η πρόταση θα γίνει και προς όλους τους αιτητές που υπέβαλαν αμετάκλητες αιτήσεις για απόκτηση μετοχών της SAFS Corporate.

Η πρόταση προϋποθέτει την αποδοχή της Πρότασης από τους κατόχους της πλειοψηφίας των μετοχών της Corporate και της έγκρισης ψηφίσματος από τους μέτοχους της SAFS για έκδοση νέων warrants και μετοχών.