You are here

Κ.Α: Διεθνής πρωτιά από ΙΑΤΑ

30/11/2001 14:44
Ανάμεσα στις καλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες κατέταξε τις Κυπριακές Αερογραμμές ο Διεθνής Σύνδεσμος Αεροπορικών Εταιρειών (ΙΑΤΑ) σε πρόσφατη έρευνα του, για το επίπεδο υπηρεσιών κατά την διάρκεια της πτήσης.

Στην έρευνα, στην οποία συμμετείχαν επιβάτες και λειτουργοί της ΙΑΤΑ, βαθμολογήθηκε η συνολική προσφορά υπηρεσιών σε μια πτήση, η ποιότητα, ποσότητα και παρουσίαση των φαγητών καθώς και η επιλογή ποτών και εφημερίδων.

Ο Εθνικός μας αερομεταφορέας, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις τρεις πρώτες εταιρείες σε όλους τους τομείς υπηρεσιών, ενώ κρατά σταθερά την πρώτη θέση στον πίνακα σαν η καλύτερη εταιρεία στην Ευρώπη για τις υπηρεσίες που προσφέρει στη θέση Business.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι Κ.Α. ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υπηρεσιών τους αφού τα τελευταία δύο χρόνια παρόμοιες έρευνες της ΙΑΤΑ την κατέταξαν στις κορυφαίες θέσεις.

Στην έρευνα συμμετείχαν γνωστές Ευρωπαϊκές εταιρείες όπως η British Airways, Lufthansa, Sabena, KLM, Swiss Air και άλλες.