You are here

Και η «Γερμανός» στην εταιρία του ΟΤΕ για τη κινητή τηλεφωνία στην Κύπρο

18/04/2002 21:16
Την πρόθεση του Ομίλου Εταιριών «Γερμανός» να συμμετάσχει στην εταιρία που θα συστήσουν ΟΤΕ και CosmOTE για να διεκδικήσει τη δεύτερη άδεια κινητής τηλεφωνίας στη Κύπρο - ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Γιάννης Καραγιάννης.

Ο κ. Καραγιάννης μιλούσε σε διάσκεψη τύπου στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια διάσκεψης τύπου κατά την οποία ανακοινώθηκε συμφωνία του Ομίλου με τον ΟΤΕ, για τη διάθεση των υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ από το δίκτυο των καταστημάτων του Ομίλου Γερμανός.

Ωστόσο, ανέφερε ότι το συγκεκριμένο θέμα αφορά κυρίως την CosmOTE και τον ΟΤΕ International, προσθέτοντας ότι η «Γερμανός» στην Κύπρο διαθέτει 15 καταστήματα και θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην απελευθέρωση της αγοράς τηλεπικοινωνιών στην χώρα αυτή.

Η συμφωνία εμπορικής συνεργασίας του Ομίλου «Εταιριών Γερμανός» με τον ΟΤΕ αφορά την πώληση νέων τηλεφωνικών συνδέσεων (PSTN), συνδέσεων ISDN καθώς και ψηφιακών ευκολιών όπως προσωπικό τηλεφωνητή, αναγνώριση κλήσεων κλπ. Η συμφωνία των δύο εταιριών ορίζει ότι η εταιρία «Γερμανός» θα εισπράττει ένα μέρος από το τέλος σύνδεσης ISDN.