You are here

Λαϊκή: Νέα ηλεκτρονικά προϊόντα

18/12/2001 14:37
Τα νέα ηλεκτρονικά προϊόντα του Ομίλου Λαϊκής – την υπηρεσία Laiki eBank Alerts και τη Laiki ePayments -- παρουσίασαν σε χθεσινή διάσκεψη τύπου ο Πρόεδρος του Ομίλου Κίκης Λαζαρίδης και ο Γενικός Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Τράπεζας Πέτρος Πέτρου.

Η Laiki eBank Alerts είναι ειδικά σχεδιασμένη για άμεση και ζωντανή σύνδεση της Ηλεκτρονικής Τράπεζας του Ομίλου με το κινητό του πελάτη. Η Υπηρεσία στέλλει γραπτά μηνύματα στο κινητό και μπορεί να ενημερώνει αυτόματα τους συνδρομητές της Laiki eBank για τα ακόλουθα:

- Για το τρέχον υπόλοιπο οποιουδήποτε λογαριασμού του πάνω σε συστηματική βάση, καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία, την ώρα που επιθυμεί ο πελάτης.
- Να προειδοποιεί όταν το υπόλοιπο του λογαριασμού πέσει κάτω ή υπερβεί ένα ποσό που ο ίδιος καθορίζει.
- Μόλις η τιμή μιας μετοχής κινηθεί ψηλότερα ή χαμηλότερα από την τιμή που ο ίδιος καθορίζει ή παρουσιάσει κάποια ποσοστιαία διαφορά σε σχέση με το κλείσιμο της προηγούμενης μέρας, αμέσως να στέλλει μήνυμα στο κινητό.
- Μόλις εκτελεστεί κάποια χρηματιστηριακή εντολή για αγορά ή πώληση μετοχών να ενημερώνει τον επενδυτή.
- Οι επενδυτές μπορούν ακόμη να ενημερώνονται αυτόματα με την τρέχουσα τιμή του χαρτοφυλακίου τους μετά το κλείσιμο της χρηματιστηριακής συνάντησης.

Η υπηρεσία θα είναι δωρεάν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Η υπηρεσία Laiki ePayments δίδει στον πελάτη την ευχέρεια να πληρώνει τους λογαριασμούς οποιαδήποτε ώρα μέσω Διαδικτύου. Επίσης ο πελάτης μπορεί να μεταφέρει χρήματα σε λογαριασμό άλλων προσώπων, είτε είναι πελάτες της Λαϊκής είτε οποιασδήποτε άλλης Τράπεζας, στην Κύπρο ή στο εξωτερικό. Η μεταφορά χρημάτων στις πλείστες τράπεζες της Κύπρου γίνεται με χρέωση 50 σεντ αντί των ΛΚ 2 περίπου που χρεώνονται όταν η μεταφορά γίνει από καταστήματα.