You are here

LOG: Διανομή Palo Alto Networks

30/03/2015 13:00
Νέα στρατηγική συμφωνία με την Palo Alto Networks, ηγέτη στον τομέα της τεχνολογικής ασφάλειας επιχειρήσεων, ανακοίνωσε η Logicom ενισχύοντας τη θέση της στη διανομή τεχνολογικών προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσω της συνεργασίας αυτής, η Logicom θα διανέμει τα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, παρέχοντας στο εξειδικευμένο δίκτυο μεταπωλητών της την πλήρη γκάμα λύσεων, και την υποστήριξη της πλατφόρμας επιχειρηματικής ασφάλειας της Palo Alto Networks.

Η Palo Alto Networks προσφέρει μια εγγενώς ολοκληρωμένη και υψηλής ποιότητας πλατφόρμα ασφαλείας επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων τείχους προστασίας (firewall) επόμενης γενιάς, πληροφοριών σχετικά με απειλές στο Cloud και προηγμένων δυνατοτήτων προστασίας endpoint. Με αυτό τον τρόπο βοηθά επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών να λειτουργούν με ασφάλεια, να εντοπίζουν και να προλαμβάνουν τόσο γνωστές, όσο και άγνωστες απειλές, και να στηρίζουν με ασφάλεια τον ολοένα πιο περίπλοκο και ταχέως αυξανόμενο αριθμό εφαρμογών που διέρχονται στα δίκτυα.

Ο διευθυντής διανομής του ομίλου Logicom, Μιχάλης Παπαηρακλέους δήλωσε: «Η νέα μας συμφωνία με την Palo Alto Networks θα ενισχύσει την πρόταση αξίας μας προς τους εταίρους μας σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Με τη συμφωνία αυτή, θεωρούμε ότι ανεβάζουμε τον πήχη σε ό,τι αφορά τις προηγμένες λύσεις ασφάλειας, παρέχοντας στους εταίρους μας μια πλατφόρμα ασφαλείας που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του σήμερα από το κέντρο δεδομένων (datacenter) μέχρι και το endpoint».

Ο κ. Jason Beal, προϊστάμενος διανομής της Palo Alto Networks σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Logicom σε αυτή την περιοχή. Η Logicom έχει εξαιρετική φήμη στη διανομή τεχνολογικών λύσεων, βασισμένη στην επιχειρησιακή της υπεροχή, στην παροχή τεχνολογικών συμβουλών, και στις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που προσφέρει. Οι μεταπωλητές και πελάτες της Palo Alto Networks θα επωφεληθούν από τον συνδυασμό εξειδίκευσης και ευρύτητας της Logicom».