You are here

Louis: Συμφωνία με ρωσική Globus

12/05/2014 15:20
Ο Όμιλος Louis ανακοινώνει ότι η θυγατρική του LGS Handling, μία εκ των δύο αδειοδοτημένων εταιρειών παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών στα διεθνή αεροδρόμια της Κύπρου, ανέλαβε τις υπηρεσίες εδάφους για τις πτήσεις της Ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Globus, που ανήκει στο Όμιλο East Line, και η οποία εγκαινίασε τα τακτικά δρομολόγια της από και προς την Κύπρο στις 25 Απριλίου 2014.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Louis Aviation διορίστηκε από τη σημαντική αυτή ρωσική αεροπορική εταιρεία ως αντιπρόσωπος φορτίων στην Κύπρο.

Η Globus πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις από το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας προς την Λάρνακα ενώ επιπρόσθετα, τρεις πτήσεις την βδομάδα έχουν ως προορισμό την Πάφο.

Η εταιρεία Globus διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο 56 αεροσκαφών που αποτελείται από σαράντα δυο airbus τύπων A319, Α320 και Α321 αλλά και δεκατέσσερα Boeing των κατηγοριών 737-400, 737-800 και 767-300. Ο στόλος και το ευρύ δίκτυο της εταιρείας την καθιστούν την δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ρωσίας.

Σχολιάζοντας τις σημαντικές αυτές συμφωνίες για δύο θυγατρικές εταιρείες του Ομίλου Louis, ο εκτελεστικός του σύμβουλος Λούης Λοΐζου ανέφερε:

«Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά η κυριότερη βιομηχανία της χώρας και που το τουριστικό ρεύμα από την Ρωσία το πιο ραγδαία αυξανόμενο, η σύναψη αυτών των συμφωνιών είναι εξαιρετικά σημαντική και με πολλαπλά και ουσιαστικά οφέλη για την οικονομία της Κύπρου. Αναμφίβολα, η έναρξη τόσων πολλών πτήσεων προς και από την Κύπρο οδηγούν σε αύξηση του τουριστικού ρεύματος αλλά και διεύρυνση του αεροπορικού μας δικτύου».