You are here

Μέλημα η στήριξη ντόπιων και ξένων επιχειρηματιών

13/05/2019 22:11

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, διαβεβαίωσε απόψε ότι μέλημα της Κυβέρνησης είναι η συνεχής στήριξη και υποστήριξη τόσο της τοπικής όσο και της ξένης επιχειρηματικής κοινότητας, δημιουργώντας ένα φιλικό προς τις επιχειρήσεις οικονομικό περιβάλλον.
 
Ο Πρόεδρος μιλούσε κατά την τελετή των εγκαινίων των νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του ζυθοποιείου Photos Photiades Breweries Ltd, όπου το παρών τους έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι Υπουργοί Οικονομικών και Ενέργειας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ηγέτες και εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε όλες τις προσπάθειες που αναδεικνύουν τις δυνατότητες της κυπριακής επιχειρηματικότητας.
 
«Μέλημα μας είναι η συνεχής στήριξη και υποστήριξη τόσο της τοπικής όσο και της ξένης επιχειρηματικής κοινότητας δημιουργώντας ένα φιλικό προς τις επιχειρήσεις οικονομικό περιβάλλον. Αυτός ήταν και ο κύριος στόχος της προσπάθειας από την αρχή που αναλάβαμε τη διακυβέρνηση, ούτως ώστε να διανοίξουμε νέες οδούς ευημερίας και προόδου και να οδηγήσουμε την οικονομία σε μια σταθερή ανοδική τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης», επεσήμανε ο Πρόεδρος.
 
Συνέχισε λέγοντας πως η πορεία υλοποίησης από τον Όμιλο σημαντικών αναπτυξιακών έργων στον τόπο, μέρος των οποίων αποτελεί και η επέκταση και αυτοματοποίηση του ζυθοποιείου του Ομίλου που εγκαινιάστηκε σήμερα, ικανοποιεί ιδιαίτερα την Κυβέρνηση, αφού καταδεικνύει εμπράκτως την ψήφο εμπιστοσύνης στην πολιτική και στους στρατηγικούς σχεδιασμούς που ακολούθησε και ως αποτέλεσμα αυτών δημιουργήθηκαν ουσιαστικές προοπτικές για την αειφόρο οικονομική ανάπτυξη του τόπου.
 
Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε, τέλος, στην καταξίωση του Ομίλου σε τοπικό και διεθνές επίπεδο και στην κοινωνική και φιλανθρωπική του προσφορά.