You are here

Νέοι συνέταιροι στην ΕΥ

29/06/2017 09:03
Η EY Κύπρου ανακοίνωσε την προαγωγή των Χριστόφορου Σωκράτους και Γιώργου Λιασή ως νέων συνεταίρων στα τμήματα διεθνών υπηρεσιών συμμόρφωσης και α αναφοράς (Global Compliance & Reporting) και έμμεσης φορολογίας (Indirect Tax) αντίστοιχα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι νέοι συνεταίροι αναλαμβάνουν τους νέους ρόλους τους από την 1ηΙουλίου 2017 και αναμένεται να συμβάλουν ουσιαστικά στην περαιτέρω ενίσχυση των εργασιών της ΕΥ στην Κύπρο.

Ο Χριστόφορος Σωκράτους ηγείται του τμήματος διεθνών υπηρεσιών συμμόρφωσης και αναφοράς στην EY Κύπρου. Είναι κάτοχος πτυχίου μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (ICAEW) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ).

Ο Γιώργος Λιασής είναι επικεφαλής των υπηρεσιών έμμεσης φορολογίας στην EY Κύπρου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (LL.M) στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Φορολογικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο KU Leuven και Tilburg και είναι μέλος της Ένωσης Πιστοποιημένων Ορκωτών Λογιστών (ACCA) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ).

Πριν λίγες μέρες, ανακοινώθηκε η ένταξη του Χαράλαμπου Προύντζου στην ΕΥ ως συνεταίρου και επικεφαλής των νομικών υπηρεσιών στην Κύπρο. Ο κ. Προύντζος είναι κάτοχος πτυχίου LLB από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, ενώ στη συνέχεια έλαβε τον επαγγελματικό τίτλο του Barrister-at-Law στο Inns of Courts School of Law, στο Λονδίνο (μέλος του Gray's Inn).Είναι μέλος του δικηγορικού συλλόγου Κύπρου και ιδρυτής της Προύντζος & Προύντζος ΔΕΠΕ.