You are here

Ο Κλεάνθους στο ΔΣ SEAS (1)

06/06/2008 11:18
Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Sea Star Capital διορίστηκε ο πρώην υπουργός Παιδείας και πρώην πρόεδρος του ΧΑΚ, Άκης Κλεάνθους. Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας που κοινοποιήθηκε στο ΧΑΚ, κατά τη χθεσινή Ετήσια Γενική Συνέλευση, πέραν του κ. Κλεάνθους, επικυρώθηκαν οι διορισμοί στο ΔΣ των κ.κ. Ιωάννη Βαρδινογιάννη, Βίκτωρα Ρέστη και Νικόλα Γεωργιάδη. Οι κ.κ. Ιωάννης Βαρδινογιάννης, Βίκτωρ Ρέστης, Άκης Κλεάνθους και Νικόλας Γεωργιάδης διορίστηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο στις 4 Ιουνίου 2008.

Πέραν της επικύρωσης των μελών του ΔΣ, η Ετήσια Γενική Συνέλευση ενέκρινε χθες την αμοιβή των μελών του διοικητικού συμβουλίου και την αμοιβή του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και αποφάσισε όπως επαναδιοριστούν ως ελεγκτές της Εταιρείας οι κ.κ. Deloitte & Touche Limited και εξουσιοδοτήθηκε το διοικητικό συμβούλιο όπως καθορίσει την αμοιβή τους για το έτος 2008.

Κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της SEAS που πραγματοποιήθηκε χθες, εγκρίθηκαν ψηφίσματα για τη μετατροπή του κεφαλαίου της εταιρείας σε ευρώ, την αύξηση του ονομαστικού της κεφαλαίου και την εξουσιοδότηση του διοικητικού συμβουλίου για να προβεί μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2008 σε έκδοση και παραχώρηση μέχρι 192.307.693 νέων μετοχών ονομαστικής αξίας €0,04 έκαστη προς ένα ή περισσότερους στρατηγικούς και/ή θεσμικούς επενδυτές, στην τιμή των €0,26 για έκαστη μετοχή, ποσό το οποίο θα καταβληθεί σε μετρητά.
Μετά το πέρας των εργασιών της Ετήσιας και της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε συνεδρία του ΔΣ κατά την οποία καταρτίστηκε σε σώμα και εξέλεξε τους κ.κ. Άκη Κλεάνθους και Αντώνη Πισσαρίδη ως Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο αντίστοιχα.