You are here

Παραίτηση Γ. Κασουλίδη από Options

03/01/2011 12:56
Την παραίτηση του Γιάννου Κασουλίδη από τη θέση του διοικητικού συμβούλου της Options Cassoulides ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία. Η παραίτηση οφείλεται στις άλλες εκτεταμένες υποχρεώσεις του κ. Κασουλίδη, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το Νοέμβριο του 2010, η Options Cassoulides αποφάσισε να προχωρήσει στην απόσχιση του τυπογραφικού τομέα με τη πώληση όλων των θυγατρικών και συνδεδεμένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό, συμπεριλαμβανομένων όλων των ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισμού που διαθέτει ο τομέας. Προς το σκοπό αυτό η εταιρεία προχώρησε σε διαπραγματεύσεις με τη διευθυντική ομάδα του Συγκροτήματος που ασχολείται με τον τομέα (management buyout), για την πώληση της εταιρείας Ι.Γ. Κασουλίδης &Υιος Λτδ και των θυγατρικών και συνδεδεμένων εταιρειών αυτής.

Στις 17 Δεκεμβρίου 2010, η εταιρεία προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με τους κ.κ. Grandwind Ltd (συμφερόντων του κ. Γιάννου Κασουλίδη), Νίκο Νικολάου και Χαράλαμπο Βιολάρη, έναντι του συνολικού ποσού των €8.226,000.

Γ.Χ.