You are here

Σιακόλας: Στόχος το Limni Bay

07/09/2015 11:11
Στόχος της Cyprus Limni Resorts and Golf Courses Plc είναι η δημιουργία του Limni Bay.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική υνέλευση της εταιρείας Cyprus Limni Resorts and GolfCourses Plc, στα γραφεία του ομίλου Σιακόλα, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015. Όπως αναφέρθηκε, το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, στις 31 Δεκεμβρίου 2014, ήταν €200,9 εκ. και τα ίδια κεφάλαια €64,6 εκ.

Στόχος της εταιρείας, όπως τόνισε ο εκτελεστικός πρόεδρος Νίκος Σιακόλας, είναι η δημιουργία του Limni Bay, ενός υψηλής ποιότητας και αισθητικής resort, το οποίο θα αποτελείται βασικά από δύο Signature Golf Courses 18 οπών, με μία λέσχη για κάθε γήπεδο, ξενοδοχείο πολυτελείας διεθνούς αλυσίδας, εξαιρετικού επιπέδου wellness centre, επαύλεις σε αυτόνομα οικόπεδα και άλλες οικιστικές μονάδες υψηλής ποιότητας, αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλες συναφείς αναπτύξεις και υπηρεσίες.

Όπως σημειώνεται, το έργο που υποστηρίζεται πλήρως από όλες ανεξαίρετα τις 19 κοινότητες του διαμερίσματος και το δήμο πόλης Χρυσοχούς, θα συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, στη μείωση της ανεργίας, στην παραμονή των κατοίκων στον τόπο τους, στην καλύτερη διάθεση της γεωργικής τους παραγωγής, στην αύξηση της αξίας των περιουσιών τους και γενικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση και η δε περιοχή σε μαρασμό. Στη συνέλευση διαβάστηκε επιστολή υποστήριξης της υλοποίησης του έργου, που απέστειλαν στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρμόδιους υπουργούς οι 19 κοινότητες και ο δήμος Πόλης Χρυσοχούς.

Η διοίκηση της εταιρείας ολοκληρώνει μελέτες σε συνεργασία με την κυβέρνηση ούτως ώστε το έργο να είναι πλήρως εναρμονισμένο με όλες τις απαιτήσεις, στο πλαίσιο του Natura 2000.

Μετά την επανεκλογή συμβούλων, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, με εκτελεστικό πρόεδρο τον Νίκο Σιακόλα, απαρτίζεται από τους: Μάριο Ν. Σιακόλα, Χρίστο Μαυρέλλη, Δημήτρη Δημητρίου, Μιχαήλ Κωνσταντινίδη, Μάριο Παναγίδη, Δημήτρη Παπαπέτρου, Χρυσούλα Ν. Σιακόλα, Ελένη Ν. Σιακόλα και Στέφο Στεφανίδη.