You are here

Σιακόλας: Ξεκαθαρίζει πρόνοιες συμφωνίας με Πολυεθνική

30/12/2005 13:44
Ξεκαθαρίζει με σημερινή ανακοίνωση ο Όμιλος Σιακόλα το μέρος της συμφωνίας, που θα καλύπτει τη συνεργασία της Ermes Department Stores Ltd με τη μεγάλη διεθνή πολυεθνική εταιρεία. Ο όμιλος στην ανακοίνωση του διευκρινίζει ότι αυτή η συνεργασία αφορά μόνο τα τμήματα τροφίμων στα πολυκαταστήματα Ermes και την ποικιλία των προϊόντων που έχουν σχέση με αυτά και όχι το σύνολο των προϊόντων και δραστηριοτήτων των πολυκαταστημάτων.

Στην ίδια ανακοίνωση ο Όμιλος Σιακόλα τονίζει ότι αφενός ουδεμία πώληση μετοχών ή κτηματικής περιουσίας γίνεται και αφετέρου οι εταιρείες του ομίλου διατηρούν την ανεξαρτησία και οντότητα τους. «Ταυτόχρονα με την επιχειρηματική αυτή συνεργασία ενισχύεται και θωρακίζεται η ανταγωνιστικότητα της Ermes στον τομέα των ειδών Supermarket», προσθέτει.

Ο όμιλος υπενθυμίζει με την ευκαιρία ότι για τα άλλα είδη μόδας και γενικά τα είδη ένδυσης, υπόδησης, δώρων, οικιακού εξοπλισμού κ.λπ., η Εrmes έχει συμβληθεί με μακροχρόνια συμφωνία με την Πολυεθνική Debenhams, από την οποία προμηθεύεται αποκλειστικά ένα πολύ μεγάλο μέρος των ειδών αυτών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

«Με τις συμφωνίες αυτές τόσο η Ermes Department Stores Ltd όσο και οι συνδεδεμένες της δημόσιες Εταιρείες CTC και Christis βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα επωφεληθούν, μέσα στο πλαίσιο της ευρύτερης αυτής συνεργασίας», καταλήγει στην ανακοίνωση.

Σ.Ι.