You are here

Στη Louis Hotels το Paphian Park

20/06/2017 09:41
Η Louis Hotels ανακοίνωσε την ένταξη μιας ακόμη ξενοδοχειακής μονάδας στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αναλαμβάνει τη διαχείριση του Paphian Park, ενός τουριστικού χωριού 144 διαμερισμάτων, ως αποτέλεσμα συμφωνίας μακροχρόνιας μίσθωσης με τους ιδιοκτήτες του, ρωσική επενδυτική εταιρεία.

Σύμφωνα με το επενδυτικό σχέδιο, το Paphian Park θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει την καλοκαιρινή περίοδο του 2018 μετά από ολοκληρωτική ανακαίνιση την οποία διαχειρίζεται η Louis Hotels.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη διαχείριση της νέας ξενοδοχειακής μονάδας, ο διευθύνων σύμβουλος της Louis Hotels, Ιάσων Περδίος δήλωσε: «Η Louis Hotels αποδεικνύει τη μεγάλη της δύναμη να οραματίζεται, να σχεδιάζει και να υλοποιεί. Μετά την ανακαίνιση του St. Elias Resort, του Louis Nausica Beach και το επικείμενο άνοιγμα του υπερπολυτελούς AMADA Colossos Resort, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμη μια σημαντική συμφωνία, την ανάληψη της διαχείρισης του Paphian Park. Με την κίνηση αυτή ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητά μας, επενδύουμε στις μεγάλες τουριστικές δυνατότητες της Κύπρου και της Ελλάδας και διευρύνουμε τις ποιοτικές επιλογές που προσφέρουμε στον σύγχρονο και απαιτητικό επισκέπτη».

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, πέρα από τα 144 αυτόνομα διαμερίσματα, διαθέτει χώρους εστίασης, εστιατόρια, μπαρ, κολυμβητικές δεξαμενές, γήπεδα αντισφαίρισης και καταστήματα.