You are here

Ζημιές για Woolworth

08/09/2016 09:57
Ζημιές ανακοίνωσε για το εξάμηνο του 2016 η εταιρεία Woolworth έναντι κερδών πέρσι λόγω της περσινής συμπερίληψης στα αποτελέσματα κέρδους €5,1 εκ. που αφoρά τα αποτελέσματα των εταιρειών ITTL Trade Tourist and Lesisure Park και Woolworth Commercial Centre που φέτος παρουσιάζονται ως μη συνεχιζόμενες δραστηριότητες.

Όπως έχει ανακοινωθεί στις 23 Ιουλίου 2015, η Ermes και η Woolworth προχώρησαν στη διάθεση των μετοχών που κατείχαν στην ITTLTrade και Woolworth Commercial Centre, ιδιοκτητριών του εμπορικού πάρκου Σιακόλα και του Mall of Engomi στην Atterbury Cyprus.

Οι ζημιές της FWW ανήλθαν στις €469 χιλ. έναντι κερδών €3,3 εκ. το εξάμηνο του 2015.

Τα δικαιώματα χρήσης χώρων και άλλα εισοδήματα μειώθηκαν στα €3 εκ. από €3,3 εκ. Η μείωση οφείλεται στον τερματισμό των εργασιών του Debenhams Ledra στις αρχές Απριλίου 2016 μετά τη συμφωνία που έχει υπογράψει η εταιρεία με την H&M για τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος H&M στην Κύπρο. Το συγκρότημα θα έχει αυξημένα έσοδα από το ενοίκιο αυτό με την έναρξη της λειτουργίας του καταστήματος τον Σεπτέμβριο.

Τα γενικά έξοδα και έξοδα διοικητικής λειτουργίας ανήλθαν στα €1,3 εκ. από €1,2 εκ.

Τα χρηματοδοτικά έξοδα μειώθηκαν στα €2 εκ. από €3,8 εκ. Αυτό οφείλεται στη μείωση του δανεισμού και των επιτοκίων.

Η εταιρεία αναφέρεται στις διαδικασίες για την αδειοδότηση του έργου Limni Bay σημειώνοντας ότι σύντομα θα εκδοθούν οι τροποποιημένες άδειες των γηπέδων γκολφ και την ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων στην πόλη Χρυσοχούς.

Γ.Χ.