You are here

Εξαίρεση για ΔΠ προς Πανδώρα, LCH

26/05/2016 11:56
Εξαίρεση προς τον Μιχαλάκη Λεπτό από την υποχρέωση διενέργριας δημόσιας πρότασης προς τους μετόχους των εταιρειών Πανδώρα Επενδύσεις και Leptos Calypso Hotels δίνει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στη συνεδρία της ημερομηνίας 16 Μαΐου 2016, αποφάσισε, κατόπιν αιτήματος του κ. Μιχαήλ Γ. Λεπτού, όπως του χορηγήσει εξαίρεση από την υποχρέωση διενέργειας δημόσιας πρότασης προς τους μετόχους των δύο εταιρειών που θα προκύψει από τη σταδιακή απόκτηση, είτε προσωπικά είτε μέσω εταιρειών τις οποίες ελέγχει, μετοχών των εταιρειών ώστε το συνολικό ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου των εταιρειών που θα κατέχει ο ίδιος και τα πρόσωπα που ενεργούν σε συνεννόηση μαζί του να μην υπερβαίνει το 74,99% του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της κάθε εταιρείας.

Οι πρόσθετες μετοχές θα πρέπει να αποκτηθούν εντός δώδεκα μηνών, χωρίς όμως ο κ. Λεπτός ή/και τα πρόσωπα τα οποία ενεργούν σε συνεννόηση μαζί του να προβούν σε οποιαδήποτε διάθεση μετοχών σε τρίτα πρόσωπα.