You are here

Ανάκληση άδειας Blaustein Corporate

05/11/2019 16:34

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου αποφάσισε, να ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας Επιχείρησης Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών της εταιρείας Blaustein Corporate Services Ltd.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία έχει πάψει να πληροί τις πρόνοιες του άρθρου 23(1) του περί της Ρύθμισης των Επιχειρήσεων Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών και Συναφών Θεμάτων Νόμου του 2012, αφού δεν συμμορφώνεται, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της, με τις προϋποθέσεις χορήγησης άδειας λειτουργίας των άρθρων 7(1) και 8(2) του Νόμου.

Επίσης, αναφέρεται ότι τα συμφέροντα των πελατών της εταιρείας δεν εξυπηρετούνται ή απειλούνται για το λόγο ότι, συνεπεία της μη συμμόρφωσης της Εταιρείας καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της με τα άρθρα 7(1) και 8(2) του Νόμου, δεν διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της Εταιρείας.

Ενόψει της απόφασης για ανάκληση της άδειας λειτουργίας της, η εταιρεία οφείλει, με βάση το άρθρο 14(3) του Νόμου, να παύσει αμέσως να παρέχει διοικητικές υπηρεσίες και να τακτοποιήσει, εντός περιόδου τριών μηνών, τις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της.

Σημειώνεται ότι η ΕΚ θα προχωρήσει σε διαγραφή της εταιρείας από το Μητρώο Εγκριμένων ΕΠΔΥ.