You are here

Υπό την εποπτεία συνδέσμου λογιστών η Seamark Consultants

15/04/2019 12:27

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ανακοίνωσε ότι στις 13.03.2019, η Εταιρεία Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών Seamark Consultants Ltd ex Fiducenter (Cyprus) Ltd παραιτήθηκε ρητώς από την άδεια λειτουργίας της, δυνάμει του άρθρου 16(1) του περί Ρύθμισης των Επιχειρήσεων Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών και Συναφών Θεμάτων Νόμου του 2012.

Συνεπώς, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η άδεια λειτουργίας της εταιρείας, η οποία της είχε χορηγηθεί από την ΕΚ, έχει παύσει να ισχύει από την ανωτέρω ημερομηνία και η ΕΚ έχει διαγράψει το όνομα αυτής από το σχετικό μητρώο.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 16(4) του νόμου, η εταιρεία παραμένει υπό την εποπτεία της ΕΚΚ μέχρι τη συμμόρφωση της με οποιεσδήποτε εκκρεμείς υποχρεώσεις της.

Πληροφοριακά αναφέρεται ότι η εταιρεία συνεχίζει τη δραστηριοποίηση της στον τομέα της παροχής διοικητικών υπηρεσιών ως δικαιούχο πρόσωπο υπό την εποπτεία του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου.

Παραίτηση Asticrest

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ανακοίνωσε επίσης ότι στις 21.03.2019, η Εταιρεία Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών Asticrest Ltd παραιτήθηκε ρητώς από την άδεια λειτουργίας της, δυνάμει του άρθρου 16(1) του περί Ρύθμισης των Επιχειρήσεων Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών και Συναφών Θεμάτων Νόμου του 2012. Συνεπώς, η άδεια λειτουργίας της εταιρείας, η οποία της είχε χορηγηθεί από την ΕΚ, έχει παύσει να ισχύει από την ανωτέρω ημερομηνία και η ΕΚ έχει διαγράψει το όνομα αυτής από το σχετικό Μητρώο.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 16(4) του νόμου, η εταιρεία παραμένει υπό την εποπτεία της ΕΚΚ μέχρι τη συμμόρφωση της με οποιεσδήποτε εκκρεμείς υποχρεώσεις της.