You are here

Πιάνουν τιμόνι αύριο οι οδηγοί Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου

11/12/2018 19:37

Την άρση των απεργιακών μέτρων των εργαζομένων στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου αποφάσισε  κατά πλειοψηφία η Γενική Συνέλευση του προσωπικού η οποία συνήλθε νωρίς το απόγευμα με σκοπό να εξετάσει τις εξελίξεις στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Σύμφωνα με τον Χρίστο Ευαγγέλου, εκπρόσωπο των εργαζομένων στον Ο.ΣΥ.ΠΑ. η σύσκεψη ολοκληρώθηκε στις 17:00 περίπου το απόγευμα και στο πλαίσιο της οι εργαζόμενοι στον Ο.ΣΥ.ΠΑ αποφάσισαν να επιστρέψουν από αύριο Τετάρτη στα καθήκοντα τους δίνοντας πίστωση χρόνου στις δυο πλευρές, - στην εταιρεία και στο Υπουργείο Μεταφορών- να  εξεύρουν λύση μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρθηκε στην σύσκεψη, στο διάστημα που μεσολαβεί η εταιρεία θα πρέπει να παρουσιάσει όλα τα σχετικά έγγραφα που της έχουν ζητηθεί από το Υπουργείο Μεταφορών ώστε να υπάρξει τελική διευθέτηση και επίλυση του προβλήματος 

Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου, είπε ο κ. Ευαγγέλου  θα πληρωθούν για το μισθό Νοεμβρίου και θα βρίσκονται σε αναμονή μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί ο 13ος και η μισθοδοσία του Δεκεμβρίου.

Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό τότε οι εργαζόμενοι του Ο.ΣΥ.ΠΑ. προειδοποιούν με νέα δυναμικά μέτρα.

Το πρωί εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στον Ο.ΣΥ.ΠΑ  έξω από το Προεδρικό Μέγαρο .

100 περίπου εργαζόμενοι του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου (ΟΣΥΠΑ) με δύο λεωφορεία μετέβησαν αρχικά στο Προεδρικό και στην συνέχεια στην Βουλή και στο Υπουργείο Μεταφορών. 

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων επέδωσε υπόμνημα στο Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου Πέτρο Δημητρίου με τα αιτήματά τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στην παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.