You are here

ΕΤΥΚ: Προειδοποιεί με δυναμικά μέτρα στην ΚΕΔΙΠΕΣ, Altamira

04/12/2019 16:23

Με λήψη δυναμικών μέτρων προειδοποιεί η συντεχνία των τραπεζοϋπαλλήλων ΕΤΥΚ σε περίπτωση που δεν δοθούν ετήσιες προσαυξήσεις και ΑΤΑ αλλά και μη επαναφοράς των αποκοπών στους μισθούς και στα ωφελήματα των εργαζομένων στην ΚΕΔΙΠΕΣ και Altamira.

Όπως αναφέρεται σε σχετική εγκύκλιο, η οργάνωση  λαμβάνοντας υπόψη την «κωλυσιεριγία της εταιρείας να συμμορφωθεί με τις συμβατικές και νομικές της υποχρεώσεις» και τη συνεχιζόμενη «δύσκολη και ψυχοφθόρα κατάσταση που οι συνάδελφοι βρίσκονται όλο αυτό το χρονικό διάστημα», έχει αποφασίσει όπως καλύψει τα δικηγορικά έξοδα, για όλους τους εργαζομένους που επιθυμούν να κινηθούν νομικά εναντίον της διοίκησης της
εταιρείας, διεκδικώντας τα δικαιώματά τους.
 
Η ΕΤΥΚ αναμένει εντός των επόμενων ημερών τον καθορισμό μιας ακόμη συνάντησης με τη διοίκηση της εταιρείας, κατά την οποία θα πρέπει να ξεκαθαριστούν οι μέχρι στιγμής εκκρεμότητες και κυρίως το θέμα της ανανέωσης της συλλογικής σύμβασης.

«Οι θέσεις της οργάνωσής μας είναι ξεκάθαρες και τις γνωρίζει πλέον πολύ καλά και το νέο ΔΣ της εταιρείας, συνεπώς, εάν δεν υπάρξει θετική ανταπόκριση, θα προχωρήσουμε στη λήψη δυναμικών μέτρων. Σύντομα, θα επανέλθουμε με νέα εγκύκλιό μας ενημερώνοντάς σας για όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες (έντυπα που πρέπει να συμπληρωθούν, στοιχεία που πρέπει να προσκομιστούν κ.α.) καθώς και τη διαδικασία που θα ακολουθήσουμε για την καταχώρηση της ποινικής αγωγής. Τέλος, καλούμε το σύνολο των συναδέλφων να παραμείνουν σε εγρήγορση, διατηρώντας τη συσπείρωσή τους γύρω από την ηγεσία της οργάνωσής μας, ούτως ώστε ΟΛΟΙ μαζί ενωμένοι να πετύχουμε τους στόχους μας», τονίζει η συντεχνία.