You are here

Διαγωνισμός για αγορά υπηρεσιών εντατικολόγων

12/01/2018 09:28

Διαγωνισμό για αγορά υπηρεσιών τριών ή τεσσάρων ειδικών ιατρών με εξειδίκευση στην εντατικολογία, προκειμένου να εργαστούν για περίοδο έξι μηνών στην κλινική εντατικής θεραπείας (ΚΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με τίμημα €85.129, προκήρυξε το Υπουργείο Υγείας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στα έγγραφα του διαγωνισμού, ο οικονομικός φορέας που θα επιτύχει θα είναι υπόλογος στον Διευθυντή της ΚΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, κάθε οικονομικός φορέας θα διαθέσει ομάδα έργου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας  αποτελούμενοι από τρείς ή τέσσερεις ειδικούς ιατρούς με εξειδίκευση στην εντατικολογία για παροχή υπηρεσιών σύμφωνα με το μηνιαίο πρόγραμμα που θα καθορίζει ο Διευθυντής ΚΕΘ.

Η παροχή υπηρεσιών αφορά γίνεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ:17 κλίνες), στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ: 6 κλίνες), στη υπηρεσία Outreach service, η οποία δέχεται 6 – 8 ασθενείς καθημερινά το πρωινό ωράριο, στην παροχή γνωματεύσεων (Consultations) στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών και σε Κλινικές του ΓΝ Λευκωσίας και σε κλήσεις από Επαρχίες (10 – 14 ασθενείς κατανεμημένοι στο 24-ωρο), όπως αναφέρεται.

Η προθεσμία υποβολής προσφορών λήγει στις 25 Ιανουαρίου.