You are here

Hermes: Επηρεάζονται 10 πτήσεις αύριο (1)

22/02/2011 09:32
Δέκα συνολικά πτήσεις, πέντε αναχωρήσεις και πέντε αφίξεις από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας από και προς τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να επηρεαστούν από την αυριανή τετράωρη απεργία που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.

Σε γραπτή ανακοίνωσή της η Hermes Airports αναφέρει ότι «δυστυχώς, λόγω της αυριανής τετράωρης απεργίας στην Ελλάδα, αναμένεται να επηρεαστεί το πρόγραμμα διεξαγωγής πτήσεων από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Με βάση τα στοιχεία του Κέντρου Επιχειρήσεων της Hermes Airports, θα επηρεαστούν συνολικά 10 πτήσεις. Πρόκειται για 5 αναχωρήσεις και 5 αφίξεις».

Από τις πτήσεις αυτές, προστίθεται στην ανακοίνωση «μία αναχώρηση και μία άφιξη έχουν ακυρωθεί, ενώ όλες οι υπόλοιπες πτήσεις έχουν επαναπροπρογραμματιστεί από τις επηρεαζόμενες αερογραμμές. Όλες οι περιπτώσεις αφορούν πτήσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν από και προς τα Αεροδρόμια Αθηνών και Θεσσαλονίκης».

Σημειώνεται ακόμα ότι «το κοινό το οποίο ενδιαφέρεται για τις αυριανές πτήσεις από και προς την Ελλάδα, καλείται όπως επικοινωνεί απευθείας με τις αερογραμμές και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, πριν την προσέλευση του στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Από την απεργία των Ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα δεν επηρεάζεται το πρόγραμμα πτήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Πάφου», καταλήγει η ανακοίνωση της Hermes Airports.