You are here

Μονοήμερη στάση εργασίας σε ΚΕΔΙΠΕΣ, Altamira

19/04/2019 17:34

Μονοήμερη στάση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα η ΕΤΥΚ στην ΚΕΔΙΠΕΣ και την ΑΛΤΑΜΙΡΑ «λόγω των εξόφθαλμων παραβιάσεων των υφιστάμενων συμφωνιών στις οποίες η εργοδοτική πλευρά συνεχίζει να προβαίνει, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις της Οργάνωσής μας».
 
Η ΕΤΥΚ, με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι η στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, σημειώνοντας ότι «έχουμε πολλές φορές τονίσει πως είναι πλέον καιρός, οι Διοικήσεις των Εταιρειών να αναγνωρίσουν έμπρακτα τη διαχρονική προσφορά του προσωπικού τους, το οποίο αποτελεί το πολυτιμότερο στοιχείο ενεργητικού τους».

«Ακόμα μια φορά θέλουμε να υπενθυμίσουμε σ’ όλους ότι, αμετάθετος στόχος της Οργάνωσής μας, είναι η ένταξη όλων στις συμβάσεις της ΕΤΥΚ για να μην υπάρχουν εργαζόμενοι/συνάδελφοι Β΄ κατηγορίας», προστίθεται στην ανακοίνωση.
 
Η ΕΤΥΚ ευελπιστεί ότι μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία της Οργάνωσης, με επικεφαλής τον Επίτιμο Πρόεδρο της Λοΐζο Χατζηκωστή, με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΙΠΕΣ αλλά και τη σημερινή «αποφασιστική στάση» των εργαζομένων, μέσα από τη μονοήμερη στάση εργασίας, το Διοικητικό Συμβούλιο «θα διαφοροποιήσει τη στάση του και θα προσεγγίσει καλόπιστα τον πραγματικό εκπρόσωπο των εργαζομένων, την ΕΤΥΚ, για το καλό τόσο των συναδέλφων όσο και των ίδιων των Εταιρειών».
 
Η ΕΤΥΚ συγχαίρει τους εργαζόμενους για "την αγωνιστικότητα, την ομοψυχία και τη συσπείρωση κάτω από την ομπρέλα της Οργάνωσης", διαβεβαιώνοντάς τους πως «συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την επίτευξη λύσης στο σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε».

«Να είστε σίγουροι ότι οι προσπάθειες και ο αγώνας σας θα δικαιωθεί. Η ΕΤΥΚ αποτελεί την εγγύηση και την εξασφάλιση σας στον εργασιακό χώρο. Η Οργάνωσή μας θα συνεχίσει να σας τηρεί ενήμερους για τις εξελίξεις», καταλήγει η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας της ΕΤΥΚ.