You are here

Συμβαίνουν κι αυτά στην Κύπρο...

23/05/2002 16:30
Λόγω ΕΜΥ... αναβλήθηκαν τα εγκαίνια της 27ης Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης

Συμβαίνουν και αυτά στην Κύπρο. Τα εγκαίνια της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου που επρόκειτο να γίνουν σήμερα στις 7.30 το βράδυ, αναβλήθηκαν... λόγω πρόβλεψης της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για κακές καιρικές συνθήκες.

Αυτό αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση η οποία εξεδόθη και αναφέρει ότι «λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπεται ότι θα επικρατήσουν σήμερα το απόγευμα, έχει αποφασισθεί η αναβολή των εγκαινίων της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου για αύριο Παρασκευή, 24 Μαΐου 2002 την ίδια ώρα (19.30). Ως εκ τούτου, προστίθεται, αναβάλλεται και η δεξίωση του υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού για τη Δευτέρα 27 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι κατά πάγια πρακτική παγκοσμίως, η έναρξη των Διεθνών Εκθέσεων αποτελεί μέγα εμπορικό και οικονομικό γεγονός για κάθε χώρα, ενώ απ’ ότι φαίνεται για την Κύπρο η έναρξη της – που διεξάγεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή – εξαρτάται από τις «διαθέσεις» του καιρού.

Το ερώτημα βεβαίως, που προκύπτει, είναι τι θα γίνει αν τελικά σήμερα οι καιρικές συνθήκες δεν επιδεινωθούν και αυτό συμβεί αύριο...

Του Κυριάκου Κυριακίδη