You are here

Ιταλός Υπουργός Αθλητισμού: Ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ξαναρχίσει το καμπιονάτο

27/03/2020 09:22

Εξαιρετικά δύσκολο χαρακτήρισε ο Ιταλός Υπουργός Αθλητισμού Βιτσέντζο Σπανταφόρα, το ενδεχόμενο να ξεκινήσει το καμπιονάτο στις αρχές Μαΐου, αφήνοντας ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει ποτέ.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, ο Ιταλός Υπουργός είπε μιλώντας στο Rai3 πως «είναι δύσκολο για το ποδόσφαιρο να ξεκινήσει πάλι τον Μάιο», προσθέτοντας πως οι αισιόδοξες  προβλέψεις που τους ώθησαν να σκεφτούν ότι θα μπορούν να συνεχίσουμε στα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και όλες τις άλλες αθλητικές δραστηριότητες ότι ήταν λίγο υπερβολικές.

«Για τις 3 Μαΐου είμαι αμφίβολος, αν υπήρχε η δυνατότητα να ξεκινήσουμε. Θα αποφασίσουμε να το κάνουμε πίσω από κλειστές πόρτες. Μέχρι σήμερα έχω κάποιες αμφιβολίες σχετικά με τις δηλώσεις ότι θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Οι ίδιοι οι επιστήμονες δεν έχουν καμία βεβαιότητα σχετικά με την εξέλιξη. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες αποφάσεις», είπε.

Ανέφερε πως η τελική επιλογή θα είναι της ομοσπονδίας, αλλά, όπως σημείωσε, «είναι μάλλον απίθανο να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, πιθανώς εάν συμβεί αυτό θα γίνει χωρίς φιλάθλους. Θα εξαρτηθεί επίσης από όλα τα άλλα πρωταθλήματα».

ΚΥΠΕ