You are here

Στο 40% του κανονικού το πτητικό πρόγραμμα της Ryanair τον Ιούλιο

26/05/2020 15:57

Η Ryanair επιβεβαίωσε την Τετάρτη τα σχέδια της να διεξάγει το 40% του κανονικού πτητικού της προγράμματος για τον Ιούλιο, μετά και από την ανακοίνωση της Ισπανίας το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι θα άρει τους περιορισμούς για ταξιδιώτες από την 1η Ιουλίου. Ιταλία, Κύπρος, Ελλάδα και Πορτογαλία ανακοίνωσαν νωρίτερα ότι ανοίγουν εκ νέου τα ξενοδοχεία και τις παραλίες τους κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Ryanair, προστίθεται, θα προσφέρει καθημερινές πτήσεις από όλες τις χώρες της βόρειας Ευρώπης, περιλαμβανομένης της Ιρλανδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Βελγίου, της Ολλανδίας και της Γερμανίας προς αεροδρόμια της Πορτογαλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Ελλάδας και Κύπρου από την 1η Ιουλίου.
 
Αναφέρεται επίσης ότι η Ryanair θα προσφέρει θέσεις σε ταξιδιωτικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη για ταξίδια κατά τον Ιούλιο και Αύγουστο, ξεκινώντας από €29,99, για κρατήσεις θέσεων μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, 28 Μαΐου.
 
Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair, Eddie Wilson, η εταιρεία χαιρετίζει τις αποφάσεις των Κυβερνήσεων της Ιταλίας, της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και της Κύπρου να ανοίξουν τα σύνορά τους και να άρουν τους περιορισμούς. Όλες οι πτήσεις της Ryanair θα λειτουργούν στη βάση των νέων οδηγιών, οι οποίες θα απαιτούν από όλους τους επιβάτες και τα πληρώματα της Ryanair να φορούν μάσκες προσώπου ανά πάσα στιγμή, τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και στο αεροσκάφος, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΕ, κατέληξε.