You are here

Στο «παρά ένα» οι νέες τιμές αυτοκινήτων

11/11/2003 13:41
Στο «παρά ένα» πριν από την κατάθεση και ψήφιση από την ολομέλεια της βουλή, βρίσκεται το κυβερνητικό νομοσχέδιο που αφορά την αναδιάρθρωση των συντελεστών φορολογίας των αυτοκινήτων.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Κίκης Καζαμίας στη βουλή, απώτερος στόχος είναι το σχετικό νομοσχέδιο να τεθεί σε άμεση ισχύ αμέσως μετά την ψήφιση του στη βουλή.

«Βρισκόμαστε στο παρά ένα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Καζαμίας ερωτηθείς κατά πόσον οι διαβουλεύσεις με τα κοινοβουλευτικά κόμματα έχουν ολοκληρωθεί και το νομοσχέδιο θα κατατεθεί άμεσα στη βουλή. Ο κύριος Καζαμίας παρά τα επίμονα ερωτήματα των δημοσιογράφων αρνήθηκε σταθερά να προβεί σε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο εμμένοντας, όπως είπε, στη συνέπεια την οποία επιδεικνύει η κυβέρνηση επί του καυτού αυτού θέματος από το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός δραματικού απρόοπτου το κυβερνητικό νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της φορολογίας των αυτοκινήτων θα κατατεθεί προς ψήφιση μεθαύριο Πέμπτη στη βουλή και έτσι από την ερχόμενη Παρασκευή θα τεθούν σε ισχύ οι νέες τιμές των αυτοκινήτων.

Του Κυριάκου Κυριακίδη