You are here

Κλειστές υπηρεσίες σε Τοπικές Αρχές, δημόσιο και ημιδημόσιο

25/01/2023 19:01

Κλειστές θα παραμείνουν την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023, υπηρεσίες στον δημόσιο και ημιδημόσιο τομέα, καθώς και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο διάστημα κατά το οποίο έχει κηρυχθεί παγκύπρια στάση εργασίας, λόγω μη καταβολής της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής.

To Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών πληροφορεί το κοινό ότι λόγω της Πανσυνδικαλιστικής κινητοποίησης την Πέμπτη, όλα τα Ταχυδρομικά Γραφεία και ΚΕ.ΠΟ. θα παραμείνουν κλειστά λόγω των απεργιακών μέτρων από 12ː00 - 15ː00.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών που μεταδίδει το ΓΤΠ, όλα τα ραντεβού στα ΚΕ.ΠΟ.  έχουν ακυρωθεί και καλείται το κοινό όπως προβεί σε επαναπρογραμματισμό είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 80002000, είτε μέσω της διαδικτυακής  πλατφόρμας  https://kepo.cypruspost.post/v2/.

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, με ανακοίνωση πληροφορεί τους καταναλωτές του ότι το Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών (ΤΕΚ) θα παραμείνει κλειστό κατά τη διάρκεια της τρίωρης παναπεργίας την Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 12:00 – 15:00. Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας, σημειώνει ότι οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας, θα λειτουργούν με ομάδες ασφαλείας για την εύρυθμη λειτουργία της υδροδότησης.

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα στην παναπεργία η οποία θα αρχίσει η ώρα 12.00 μ.μ. και θα λήξει η ώρα 3.00 μ.μ., το Τμήμα Εξυπηρέτησης του κοινού θα παραμείνει κλειστό μεταξύ των ωρών αυτών, ενώ οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Συμβουλίου θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Ο Δήμος Λευκωσίας με ανακοίνωση ενημερώνει το κοινό ότι τα Ταμεία του Δήμου, καθώς και οι υπηρεσίες του θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 λόγω της Παγκύπριας Πανσυνδικαλιστικής τρίωρης, προειδοποιητικής στάσης εργασίας για την διαφύλαξη και προάσπιση της Α.Τ.Α.

Ο Δήμος Στροβόλου ανακοινώνει ότι η εξυπηρέτηση κοινού στο Δημοτικό Μέγαρο και στις υπόλοιπες δημοτικές υποδομές θα γίνεται μέχρι τις 11:45 π.μ. την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, ενόψει της πανσυδικαλιστικής τρίωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας και απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία.