You are here

Ο Σ. Κουντούρης βοηθός λογιστής Δημοκρατίας

22/07/2020 12:28

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αποφάσισε τον διορισμό του Στέλιου Κουντούρη, Βοηθού Εφόρου Φορολογίας, στη θέση του Βοηθού Γενικού Λογιστή της Δημοκρατίας με ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2020. 

Ο Στέλιος Κουντούρης κατέχει πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού και είναι μέλος του Association of Chartered Certified Accountants. Είναι επίσης μέλος του  Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου. Αφού εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως λογιστής σε ελεγκτικά γραφεία, εντάχθηκε στο Γενικό Λογιστήριο το 1997 ως Λογιστής 1ης τάξης και το 2003 προήχθη στη θέση του Ανώτερου Λογιστή. Το 2004 διορίστηκε ως επικεφαλής της Διεύθυνσης Δημοσίων Συμβάσεων του Γενικού Λογιστηρίου. Το 2015 διορίστηκε Βοηθός  Έφορος Φορολογίας  όπου είναι υπεύθυνος των επαρχιακών γραφείων του Τμήματος Φορολογίας.  

Το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρία, αποφάσισε επίσης τον διορισμό του Χαράλαμπου Ιωσηφίδη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας, στη θέση του Προέδρου του ΔΣ της Αγγλικής Σχολής.

Μέλος του Συμβουλίου διορίζεται η Μύρνα Δημητρίου Παττίχη σε αντικατάσταση του κ. Ιωσηφίδη.