You are here

Εργαστήρι για διαχείριση ΜΜΕ σε περιόδους κρίσης

14/11/2022 17:45

Εκπαιδευτικό εργαστήρι με τίτλο «Handling media relations during a crisis», διοργάνωσε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.  Ομιλητές στο εν λόγω εργαστήρι ήταν ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Τράπεζας της Ισπανίας Victor Marquez, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Τράπεζας της Ελλάδος Αλέξανδρος Στύλος, καθώς και η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών Αλίκη Στυλιανού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την πολυετή πείρα τους στη διαχείριση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ), οι καταξιωμένοι ομιλητές μετέφεραν στους Λειτουργούς Τύπου και Πληροφοριών τις εμπειρίες τους από τον χειρισμό των ΜΜΕ κατά τις περιόδους της οικονομικής κρίσης. Παράλληλα μοιράστηκαν απτά παραδείγματα και επιτυχημένες πρακτικές και συζήτησαν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, τις προσδοκίες και τη συμπεριφορά των ΜΜΕ αλλά και χρήσιμες συμβουλές.  

Το εν λόγω εργαστήρι, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Διατηρητέο Κτήριο του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, ήταν το πρώτο της σειράς εργαστηρίων «Media» που εγκαινίασε το ΓΤΠ για την εκπαίδευση των Λειτουργών Τύπου του, με επικέντρωση στη διαχείριση των σχέσεων και της συνεργασίας με τα ΜΜΕ, καθώς και την προβολή του κυβερνητικού έργου.