You are here

Αστυνομία: Σε Λάρνακα και Πάφο οι καταγγελίες για παραβίαση μέτρων

21/08/2020 10:35

Σε συνολικά 888 ελέγχους υποστατικών παγκύπρια προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από τις 6 π.μ. χθες Πέμπτη μέχρι και τις 6 π.μ. σήμερα, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 8 καταγγελίες υποστατικών, με την πλειοψηφία των καταγγελιών να αφορά τη μη χρήση μάσκας.

Πιο αναλυτικά, στις Επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Αμμοχώστου και στην περιοχή Μόρφου από τους ελέγχους δεν προέκυψε καμία καταγγελία.

Στην Λάρνακα προέκυψαν 2 καταγγελίες και στην Πάφο 6.

Συγκεκριμένα, στην Λάρνακα, η μια καταγγελία αφορούσε Πρακτορείο Στοιχημάτων, στο οποίο ο υπεύθυνος του πρακτορείου ήταν χωρίς μάσκα και η άλλη αφορούσε μπυραρία, στο οποίο υπεύθυνος Τμήματος ήταν χωρίς μάσκα.

Στην Πάφο, η μια καταγγελία αφορούσε μεζεδοπωλείο, το οποίο ήταν χωρίς σημάνσεις, χωρίς θερμόμετρο, χωρίς ενημέρωση πελατών στην είσοδο, χωρίς άδειες, η δεύτερη αφορούσε εστιατόριο, στο οποίο οι υπάλληλοι ήταν χωρίς μάσκες, η τρίτη καταγγελία αφορούσε κλαμπ για άδειες, η τέταρτη αφορούσε και πάλι κλαμπ για άδειες, για οχληρία, για μάσκες, η πέμπτη καταγγελία αφορούσε μπαράκι για άδειες και για σημάνσεις και η έκτη αφορούσε πάλι μπαράκι για άδειες.