You are here

ΑΤΗΚ: Μειώνει τέλη ευρυζωνικής σύνδεσης

11/01/2008 15:00
Τη μείωση των τελών ευρυζωνικών συνδέσεων τον Απρίλη του 2008 ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΔΣ της ΑΤΗΚ Σταύρος Κρεμμός, ο οποίος είχε συνάντηση με τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Ιωάννη Κασουλίδη.

Απαντώντας σε ερωτήσεις σε σχέση με το διαδίκτυο, ο κ. Κρεμμός είπε ότι ευελπιστεί πως μέχρι τον Απρίλιο «θα έχουμε μια σημαντική μείωση των τελών», ενώ όσον αφορά το ποσοστό της μείωσης αυτής επιφυλάχθηκε να απαντήσει σε κατοπινό στάδιο. Σύμφωνα με τον κ Κρεμμό, θα υπάρχουν διάφορα πακέτα υπηρεσιών, θα επεκταθούν οι ταχύτητες και θα διαφοροποιηθούν τα τέλη.

Για το θέμα αυτό, ο κ. Κασουλίδης είπε ότι η πολιτική του ιδίου θα είναι η ενθάρρυνση των στόχων της ΑΤΗΚ.

Ο κ. Κασουλίδης συζήτησε με το ΔΣ της ΑΤΗΚ για το νόμο πλαίσιο που πρέπει να διέπει την ΑΤΗΚ για να την καταστήσει πιο ευέλικτη και πιο αυτόνομη.

«Συζητήσαμε επίσης θέματα που αφορούν την εξάπλωση του διαδικτύου, στοχεύοντας σε φθηνότερο και ταχύτερο διαδίκτυο και με επέκταση της ευρυζωνικής κάλυψης, συζητήσαμε θέματα που αφορούν την οικονομική ευρωστία αυτού του Οργανισμού και ευχηθήκαμε κάθε πρόοδο και επιτυχία στις δραστηριότητές του», σημείωσε ο κ. Κασουλίδης.

Γ.Χ.