You are here

Έφυγε ο δημοσιογράφος Γιώργος Δεληγιάννης

26/08/2022 13:57

Έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη το βράδυ ο δημοσιογράφος του ΑΣΤΡΑ, Γιώργος Δεληγιάννης, σε ηλικία 47 ετών. Από τον περασμένο Οκτώβριο ο δημοσιογράφος έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) εκφράζει βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Δεληγιάννη, ο οποίος υπήρξε μέλος της από το 2000 και είχε πάντα μια σταθερή και συνεπή παρουσία σε όλες τις δραστηριότητες της οργάνωσης.

Ο Γιώργος Δεληγιάννης γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1975. Μπήκε στο δημοσιογραφικό κλάδο το 1999 και έκτοτε εργαζόταν αδιαλείπτως στο ραδιοφωνικό σταθμό «Άστρα».

«Ο Γιώργος Δεληγιάννης ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, φιλικός, δοτικός και έχαιρε εκτίμησης στους δημοσιογραφικούς κύκλους για το πράο του χαρακτήρα του και για το ήθος του. Η εργασία του ως ραδιοφωνικού ρεπόρτερ υπήρξε πάντα σοβαρή και αξιοπρόσεκτη», αναφέρει η ΕΣΚ.

Ο Γιώργος Δεληγιάννης ήταν δημοσιογράφος δεύτερης γενιάς, αφού και ο πατέρας του Κώστας Δεληγιάννης – που απεβίωσε το 2009 – υπήρξε επίσης δημοσιογράφος, στέλεχος της ΕΣΚ και μέλος του Δ.Σ. της οργάνωσης για δύο θητείες.

Η κηδεία του Γιώργου Δεληγιάννη θα τελεσθεί το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 στις 4μ.μ. από την εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Κλήρου. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΣΚ θα παραστεί και θα καταθέσει στεφάνι, ενώ ο Πρόεδρος της ΕΣΚ θα εκφωνήσει επικήδειο. Παράκληση της οικογένειας είναι όπως, αντί στεφάνων, γίνονται εισφορές στο Ίδρυμα Αροδαφνούσα.

Το Δ.Σ. της ΕΣΚ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των μελών της οργάνωσης στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου, στη σύζυγο, την τρίχρονη κορούλα του, στη μητέρα, τον αδελφό και όλους τους οικείους του.

Θλίψη για το χαμό του εκφράζει και ο «Άστρα» και όλο το συγκρότημα «Διάλογος».