You are here

Χρηματοδοτήσεις από συμμετοχικό προϋπολογισμό ΕΤΕΚ 2021

03/03/2021 16:23

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) αποφάσισε να δρομολογήσει την εφαρμογή του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού δηλαδή  την ενσωμάτωση στον προϋπολογισμό εξόδων του 2021 ποσού της τάξης των €100,000 με σκοπό τη χρηματοδότηση έργων/δράσεων/ενεργειών με μέγιστο ποσό επιχορήγησης ανά πρόταση της τάξης των €20,000 και με στόχο, εφόσον αυτή προσπάθεια αξιολογηθεί θετικά, να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Όπως αναφέρεται, οι προτάσεις οι οποίες θα αξιολογηθούν από Επιτροπή Αξιολόγησης, πρέπει να εμπίπτουν σε τομείς που είναι συναφείς με τη δράση και αρμοδιότητες του ΕΤΕΚ, να είναι εξωστρεφείς και να έχουν θετική επίδραση στα μέλη του και την κοινωνία.
 
Σε περίπτωση, σημειώνεται, που οι προτάσεις που θα αξιολογηθούν θετικά ξεπερνούν το διαθέσιμο προϋπολογισμό, το ΕΤΕΚ δύναται, μέσω σχετικής δημοσίευσης στην ιστοσελίδα του, να δώσει τη δυνατότητα στα μέλη να τις ιεραρχήσουν και να ψηφίσουν την εισήγηση της προτίμησής τους.
 
Κάθε πρόταση, αναφέρεται, θα πρέπει να είναι αναλυτική και τεκμηριωμένη με ανάλυση παραδοτέων, χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού. Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο με το σχετικό έντυπο αίτησης (https://bit.ly/3e5VsFR)  που διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας του ΕΤΕΚ. Όλες οι προτάσεις θα πρέπει να ικανοποιούν τους όρους υποβολής προτάσεων (https://bit.ly/305IsIn).
 
Οι προτάσεις/εισηγήσεις πρέπει να αποστέλλονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected] μέχρι τις δύο το μεσημέρι στις 12 Απριλίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΕΤΕΚ: https://bit.ly/3e55KWL.