You are here

26 εταιρείες δεν ανακοίνωσαν τελικά

07/05/2015 14:56
Συνολικά 26 εταιρείες δεν ανακοίνωσαν τελικά αποτελέσματα για το 2014, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το χρηματιστήριο αξιών Κύπρου. Από τις 26 εταιρείες, οι 19 είναι στη ρυθμιζόμενη αγορά και οι 7 στη ΝΕΑ αγορά του ΧΑΚ.

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, μετά από τη λήξη της περιόδου υποβολής (30 Απριλίου 2015) της ετήσιας οικονομικής έκθεσης των εισηγμένων εταιρειών στο ΧΑΚ για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2014 ανακοίνωσε ότι οι πιο κάτω εταιρείες δεν έχουν εκδώσει και δημοσιοποιήσει την ετήσια οικονομική έκθεση τους, για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2014:

Ρυθμιζόμενη Αγορά

Karaolis Group, Liberty Life, LP Transbeton, Firstdelos Group, Ceilfloor, Finikas, Cyprint, Empire Capital Investments, Laser Investment, OC Options, Safs Holdings, Stario, K.Athienitis, Charilaos Apostolides, Jupiter, Δωδώνη Επενδύσεις, Elma, Phil Andreou, Karkotis.

Ν.Ε.Α. Αγορά:

Brozos, LBY Holding, Precise Logistics, Tan-Da Holdings, Trophyresort Nyrt, Vireta Investment, Greennox.

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου αναφέρει ότι οι τίτλοι των εταιρειών Karaolis, Liberty Life και LP Tranbeton ως αποτέλεσμα της μη υποβολής και δημοσιοποίησης των οικονομικών τους καταστάσεων θα μεταταχθούν, με έναρξη ισχύος τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, από την εναλλακτική αγορά στην αγορά επιτήρησης.

Οι υπόλοιπες εταιρείες της ρυθμιζόμενης αγοράς οι οποίες δεν έχουν υποβάλει τα αποτελέσματα τους έχουν ήδη μεταταχθεί στην αγορά επιτήρησης και έχει ήδη ανασταλεί η διαπραγμάτευση των τίτλων τους, λόγω μη υποβολής και δημοσιοποίησης προηγούμενων οικονομικών αποτελεσμάτων τους.

Σημειώνεται ότι για τις εταιρείες της Ν.Ε.Α. οι οποίες δεν έχουν υποβάλει και δημοσιοποιήσει την ετήσια οικονομική έκθεση για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2014, θα εκδοθεί επιπρόσθετη ανακοίνωση.