You are here

Αλλάζει όνομα η Options

29/11/2010 10:22
Σε αλλαγή του ονόματος της προχωρά η Options Cassoulides. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Options Cassoulides Plc στις 22 Δεκεμβρίου του 2010 για έγκριση ειδικού ψηφίσματος για αλλαγή του ονόματος της εταιρείας από Options Cassoulides Plc σε CHOICE. Με το ψήφισμα θα εξουσιοδοτείται το Διοικητικό Συμβούλιο να υλοποιήσει τη απόφαση και να καταθέσει αίτηση στον Έφορο Εταιρειών για αλλαγή του ονόματος.

Στη Συνέλευση θα τεθεί ενώπιον των μετόχων ακόμη ένα ειδικό ψήφισμα για μετάταξη της εταιρείας από την κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου στην παράλληλη ή άλλη αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.

Με το ψήφισμα, θα εξουσιοδοτείται το Διοικητικό Συμβούλιο να εφαρμόσει την απόφαση εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Στη Συνέλευση θα τεθεί επίσης σύνηθες ψήφισμα για έγκριση ή μη της πώλησης των θυγατρικών Ι.Γ. ΚΑΣΟΥΛΙΔΗΣ & ΥΙΟΣ ΛΤΔ (περιλαμβανομένων και των θυγατρικών της:
HERMES MEDIA PRESS LTD, ZAVALLIS LITHO LTD, NIKOKREON PUBLICATIONS LTD (50%)) και OPTIONS CASSOULIDES PROPERTY & INVESTMENTS LTD (περιλαμβανομένων και των θυγατρικών της A.G FRANCHISE DEVELOPMENT LTD, CASSOULIDES FRANCHISE OPERATION LTD, CASSOULIDES GRAFIKES TEXNES SA, HMP PROPERTY LTD).

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, η πώληση θα γίνει για να μειωθεί το χρέος της εταιρείας.

Η Options Cassoulides είναι προϊόν της συγχώνευσης της εταιρείας συνεδρίων Options Eurocongress με τα τυπογραφεία Κασουλίδης, τον Απρίλιο του 2000.

Γ.Χ.


• Μπες στη StockWatch από το κινητό σου με Vodafone live!


• Γραφτείτε στο νέο Νewsletter της StockWatch καταχωρώντας το email σας στη «λίστα email» στα αριστερά αυτής της σελίδας.