You are here

Επεκτείνεται στην Ελλάδα η ProChoice - Θα αυξήσει το μερίδιο αγοράς της μέσω επικείμενης εξαγοράς

22/06/2001 15:18
Στρατηγικές συμμαχίες με μεγάλα χρηματιστηριακά γραφεία στην Ελλάδα εξασφάλισε ο Όμιλος Εταιρειών PRO CHOICE. Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου του Ομίλου κ. Ανδρέα Λεωνίδου στη Stockwatch, αρχικά το καθεστώς αυτής της συνεργασίας θα είναι μέσω αντιπροσωπειών ενώ αργότερα με σταδιακή συμμετοχή της PRO CHOICE σε αυτά τα χρηματιστηριακά γραφεία.

Αναφερόμενος στη Δημόσια Εγγραφή της PRO CHOICE, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 μέχρι και τις 27 Ιουνίου, ο κ. Λεωνίδου, επεσήμανε ότι ένα σημαντικό κομμάτι της Δημόσιας Εγγραφής θα καλυφθεί από Ελλαδίτες θεσμικούς επενδυτές, από τους οποίους παρουσιάστηκε σημαντικό ενδιαφέρον κατά την παρουσίαση της εταιρείας στην Αθήνα.

Σχετικό ανακοινωθέν που εξέδωσε η εταιρεία μετά την παρουσίαση στην Ελλάδα κάνει εκτεταμένη αναφορά στα επεκτατικά σχέδια της ProChoice. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εταιρεία στοχεύει στην αύξηση του μεριδίου αγοράς της μέσω εξαγορών. Συγκεκριμένα, "εντός των επόμενων ολίγων ημερών θα ανακοινωθούν πολύ σημαντικές εξαγορές που θα ανεβάσουν την Χρηματιστηριακή εταιρεία του Ομίλου μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις σε μερίδιο αγοράς". Στο πολύ άμεσο μέλλον, η εταιρεία στοχεύει επίσης να αναπτυχθεί στον ασφαλιστικό τομέα μέσω εξαγορών.