You are here

Europrofit: ΔΠ από CLL με premium 4,2%

16/10/2012 16:36
Την οριστική της απόφαση για διενέργεια δημόσιας πρότασης για εξαγορά μέχρι και του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Europrofit Capital Investors, ανακοίνωσε η CLR Investment Fund.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αντιπαροχή που θα προσφερθεί για κάθε μία μετοχή της εταιρείας είναι €0,025 σε μετρητά και αντιπροσωπεύει premium 4,2% από τη χθεσινή τιμή κλεισίματος. Όπως τονίζεται, η εταιρεία διαθέτει τα απαραίτητα ρευστά διαθέσιμα για την αποπληρωμή της προτεινόμενης αντιπαροχής.

Το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε €10,4 εκ. διαιρεμένο σε 31,3 εκ. συνήθεις μετοχές ονομαστικής αξίας €0,09 η κάθε μία και 4,4 εκ. προνομιούχες μετοχές ονομαστικής αξίας €1,71 η κάθε μία. Η προτείνουσα κατέχει όλες τις εκδομένες προνομιούχες μετοχές.

Η προτείνουσα μετά από αγορά 1,4 εκ. συνήθων μετοχών (ή 4,47% του εκδομένου κεφαλαίου συνήθων μετοχών) κατέχει άμεσα ποσοστό 79,44% (24,9 εκ. μετοχές) του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου συνήθων μετοχών. Για να εξαγοράσει πλήρως την εταιρεία, θα χρειαστεί άλλες €161 χιλ.

Η ΔΠ τελεί υπό την αίρεση εξασφάλισης όλων των απαραίτητων αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Το ΧΑΚ ανακοίνωσε την αναστολή της διαπραγμάτευσης των μετοχών της Europrofit Capital Investors.

Γ.Χ.