You are here

Νέος CEO στη Louis Cruises

21/12/2011 16:03
Καθήκοντα Πρώτου Εκτελεστικού Διευθυντή (CEO) της εταιρείας Louis Cruises, αναλαμβάνει από τις 16 Ιανουαρίου 2012 ο Κυριάκος (Kerry) Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης μεγάλωσε στη Νότιo Αφρική όπου σπούδασε Εμπορικά στο πανεπιστήμιο του Witwatersrand και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην ανάλυση αγορών και τη διαφήμιση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Louis, διακρίνεται για την πλούσια και πολύπλευρη πείρα που διαθέτει αφού διετέλεσε Γενικός Διευθυντής, CEO και Πρόεδρος σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως η Coca-Cola, η Procter & Gamble, η Polaroid και άλλες σε μια σειρά χωρών όπως η Ιταλία, η Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Ελλάδα. Με μητρικές του γλώσσες τα Ελληνικά και τα Αγγλικά, ο κ. Αναστασιάδης μιλά επίσης άπταιστα Γαλλικά, Ιταλικά και Πορτογαλικά.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Louis κ. Κωστάκης Λοΐζου σχολιάζοντας το γεγονός δήλωσε:

«Καλωσορίζω θερμά τον κ. Αναστασιάδη στη Louis Cruises και τον Όμιλο γενικότερα και εκφράζω τη βεβαιότητα ότι οι πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις του σε διεθνές επίπεδο και μάλιστα σε εταιρείες κολοσσούς, θα λειτουργήσουν εποικοδομητικά στη περαιτέρω ενδυνάμωση και ανάπτυξη της Louis Cruises. Εύχομαι στο νέο CEO της Louis Cruises κάθε επιτυχία στο πολυσήμαντο έργο που αναλαμβάνει».

Ο κ. Αναστασιάδης αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη των νέων καθηκόντων του δήλωσε:

«Είναι με χαρά που αναλαμβάνω καθήκοντα CEO στη Louis Cruises που ανήκει σε ένα Όμιλο με 76 χρόνια ιστορίας στην ανάπτυξη του τουρισμού και της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Louis Cruises βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση ανανέωσης του στόλου και των δραστηριοτήτων της και είμαι βέβαιος ότι σε συνεργασία με την υπόλοιπη διευθυντική ομάδα θα βάλουμε πορεία πρόσω ολοταχώς για νέες επιτυχίες».