You are here

Προς διαγραφή οι τίτλοι Chapo

04/03/2015 17:14
Την έγκριση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για διαγραφή των τίτλων της εταιρείας Charilaos Apostolides Public Ltd, έχει ζητήσει το συμβούλιο του ΧΑΚ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η απόφαση του συμβουλίου του Χρηματιστηρίου έχει ληφθεί επειδή έχουν εκλείψει οι προϋποθέσεις ομαλής λειτουργίας της χρηματιστηριακής αγοράς επί των τίτλων της εταιρείας και δεν τηρούνται σημαντικές συνεχείς υποχρεώσεις της, έτσι ώστε να τίθεται σε κίνδυνο το συμφέρον των επενδυτών.

Ειδικότερα σημειώνεται ότι η απόφαση του Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου για διαγραφή των τίτλων της εταιρείας έχει ληφθεί αφού η εταιρεία Charilaos Apostolides Public Ltd δεν έχει τηρήσει την υποχρέωση της για υποβολή και δημοσιοποίηση της ένδειξης αποτελέσματος για το έτος 2013, της ετήσιας οικονομικής έκθεσης για το έτος που έληξε στις 31/12/2013 και της εξαμηνιαίας οικονομικής έκθεσης για την περίοδο που έληξε στις 30/6/2014 κατά παράβαση του περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόμου και της ΚΔΠ326/2009 (ως έχει τροποποιηθεί).

Σημειώνεται ότι μέχρι να ληφθεί σχετική απόφαση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, οι τίτλοι της θα συνεχίσουν να τελούν υπό αναστολή διαπραγμάτευσης.