You are here

«Σβήνουν» Advantage Capital-Leda (1)

05/11/2010 14:36
Απόφαση να διαγράψει τις κινητές αξίες της εταιρείας Advantage Capital και της Leda έλαβε το ΧΑΚ με τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΧΑΚ, η απόφαση ελήφθη ενόψει του γεγονότος ότι οι εταιρείες έχουν παραβεί τις υποχρεώσεις τους που προκύπτουν από τους νόμους και τις κανονιστικές αποφάσεις του Χρηματιστηρίου 326/2009 (όπως έχει τροποποιηθεί) και ως εκ τούτου έχουν εκλείψει οι προϋποθέσεις ομαλής λειτουργίας της χρηματιστηριακής αγοράς επί των αξιών των εταιρειών.

Ως επακόλουθο η διαπραγμάτευση των αξιών των εταιρειών θα ανασταλεί, σύμφωνα με το άρθρο 183 των περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου νόμων, από τις 15 Νοεμβρίου 2010 μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2010 (συμπεριλαμβανομένης), δηλαδή μέχρι την εκκαθάριση όλων των συναλλαγών.

Σημειώνεται, ότι η διαγραφή των αξιών των εταιρειών από το σύστημα διαπραγμάτευσης ΟΑΣΗΣ του Χρηματιστηρίου θα γίνει την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010.


• Μπες στη StockWatch από το κινητό σου με Vodafone live!


• Γραφτείτε στο νέο Νewsletter της StockWatch καταχωρώντας το email σας στη «λίστα email» στα αριστερά αυτής της σελίδας.