You are here

Vision: 6 κινήσεις για ενίσχυση στόχων

13/10/2009 11:09
Σε έξι βήματα για πιο αποτελεσματική επίτευξη των στόχων της ενόψει της οικονομικής ύφεσης που υπάρχει, προχωρά η Vision International.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, μέσα στα πλαίσια της ανάπτυξης ενός νέου επιχειρησιακού και λειτουργικού μοντέλου για πιο αποτελεσματική επίτευξη των στόχων της και ενόψει της συνεχιζόμενης οικονομικής ύφεσης που υπάρχει, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της επιχειρηματικότητας της εταιρείας στην Ευρώπη καθώς και τη μείωση των λειτουργικών της εξόδων:

1. Η απόκτηση των εταιρειών VIPG SA, Vision Commerce SA και Vision Societe SA με έδρα την Ελβετία, από την HTC AG.

2. Η απόκτηση της εταιρείας Vision E-Shop GmbH με έδρα την Αυστρία, από την HTC AG, για σκοπούς ίδρυσης καταστημάτων διαδικτύου (e-shops).

3. Ο τερματισμός των εργασιών των θυγατρικών εταιρειών Nutri Export Limited Partnership, Sambrook Holdings Limited και Nutriprodex Limited και η διαγραφή τους.

4. Η εκχώρηση στην εταιρεία Vision Commerce SA των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων που απορρέουν από τις ακόλουθες γραπτές συμφωνίες των προαναφερθέντων εταιρειών:

α. Τη συμφωνία Αποκλειστικής Αγοράς και Παροχής Προϊόντων μεταξύ της Nutri Export Limited Partnership και της Nutripharma Limited.

β. Των διαφόρων Συμφωνιών Πώλησης Προϊόντων μεταξύ της Nutri Export Limited Partnership και των εμπορικών θυγατρικών εταιρειών της Vision International People Group Public Limited.

γ. Τη Συμφωνία Πώλησης Προϊόντων μεταξύ της Nutriprodex Limited και της Nutri Export Limited Partnership.

5. Ο τερματισμός της Συμφωνίας Υπηρεσιών μεταξύ της Vision International People Group Public Limited και της Sambrook Holdings Limited.

6. Η κατ’ αρχήν έγκριση δανείων μέχρι του ποσού των Ευρώ 10,000,000 από την Εταιρεία VIP Progress (Overseas) Limited.