You are here

ΧΑΚ: Επιστροφή Global - New Marathon

05/11/2001 13:23
Από ώρα σε ώρα αναμένεται η απόφαση για την επιστροφή των εταιριών Globalsoft και Νew Marathon στην κανονική συνεδρία του Χρηματιστηρίου Αξίων Κύπρου, αφού το μόνο που απέμεινε είναι το τελικό «ΟΚ» της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑΚ για να πάρει την απόφαση.

Εν τω μεταξύ, με σημερινή ανακοίνωση της η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε όπως εισηγηθεί στο Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου την άρση της αναστολής της διαπραγμάτευσης των τίτλων των εν λόγω εταιρειών υπό 7 όρους, 4 εκ των οποίων είναι κοινοί, οι οποίοι θα ισχύουν μέχρι νεωτέρας ειδοποιήσης από την Επιτροπή.

Σε ερώτηση της Stockwatch εάν η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι αυτή που αναμένει το Δ.Σ. του ΧΑΚ, εκπρόσωπος του Προέδρου του Δ.Σ. δήλωσε ότι η ανακοίνωση αυτή μελετάται τώρα από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου.

Εάν όντως η ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς είναι αυτή που περίμενε το Δ.Σ. του ΧΑΚ για να πάρει την απόφαση, τότε, είναι πολύ πιθανόν οι δυο εταιρίες να επαναρχίσουν διαπραγματεύσεις την προσεχής Πέμπτη, αφού χρειάζεται προθεσμία δυο ημερών πριν την υλοποίηση της απόφασης του Δ.Σ.