You are here

Τι αγοράσατε στο ΧΑΚ;

03/02/2003 12:03
Ερωτά ο Νίκος Κουτσού τους υποψηφίους προέδρους

Πρόκληση – πρόσκληση προς όλους τους ανθυποψηφίους του για τις προεδρικές εκλογές, τους Αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων αλλά και προς βουλευτές, για να δημοσιοποιήσουν τις δοσοληψίες που έκαναν με το Χρηματιστήριο σε ιδιωτικές τοποθετήσεις και πωλήσεις μετοχών, απηύθυνε ο εκ των υποψηφίων προέδρων Νίκος Κουτσού.

Κληθείς να σχολιάσει τα περί πώλησης μετοχών από τον Τάσσο Παπαδόπουλο, ο πρόεδρος των Νέων Οριζόντων απέφυγε να αναφερθεί σε πράξεις στις οποίες φέρονται να έχουν προβεί άλλοι υποψήφιοι και κάλεσε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και τους βουλευτές να καταθέσουν τις δοσοληψίες που έκαναν με το Χρηματιστήριο σε ιδιωτικές τοποθετήσεις και πωλήσεις μετοχών.

Κάλεσε επίσης τα κόμματα που ίδρυσαν εταιρείες και έκαναν επενδύσεις να καταθέσουν επίσης τα στοιχεία. «Αυτός είναι ο δίκαιος και ορθός τρόπος να κριθούμε όλοι» επεσήμανε ο κ. Κουτσού και αναφέρθηκε και στην προσωπική του στάση.

«Εγώ δεν έχω ρευστοποιήσει τίποτε, έχω αγοράσει ελάχιστές μετοχές τις οποίες έχω δηλώσει δημόσια και έχω δηλώσει και το σύνολο των περιουσιακών μου στοιχείων, επομένως υπάρχει η δυνατότητα να με ελέγξετε και να καταλήξετε» σημείωσε.

«Ας το κάνουν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι» τόνισε καταλήγοντας ο κ. Κουτσού.

Του Κυριάκου Κυριακίδη