You are here

H GLOBAL αμφισβητεί...

15/10/2002 17:39
- Ερευνήθηκαν τα γραφεία της εταιρείας και συνελέγησαν έγγραφα

Στην πρώτη της αντίδραση η εταιρεία «GLOBAL CONSOLIDATOR LTD», σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο αμφισβητεί το ένταλμα με το οποίο ερευνήθηκαν σήμερα τα γραφεία της εταιρείας και συνελέγησαν στοιχεία αναφορικά με τις κατηγορίες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αλλά αμφισβητεί επίσης και το ένταλμα σύλληψης του εκτελεστικού της προέδρου. Με την ίδια ανακοίνωση η εταιρεία «GLOBAL CONSOLIDATOR LTD», αναφέρει ότι επιφυλάσσει όλα τα δικαιώματα της. Συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει στην ανακοίνωση της τα ακόλουθα:

Στις 11:40 π.μ. σήμερα επεδόθη ένταλμα έρευνας των γραφείου της Εταιρείας που βρίσκεται στην Λεωφόρο Στροβόλου 123, στη Λευκωσία για να παραληφθούν έγγραφα που πιστεύεται ότι μπορούν να αποδείξουν τα αδικήματα για τα οποία ήδη η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου εξέδωσε επανειλημμένες ανακοινώσεις και δηλώσεις.

Τα έγγραφα, τα οποία ζητήθηκαν και παραλήφθηκαν, έχουν εδώ και 12 μήνες παραδοθεί έναντι απόδειξης παραλαβής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας. Όλα δε τα έγγραφα βρίσκονται ενώπιον πάσης χρηματιστηριακής και εποπτικής αρχής.

Αδυνατούμε να εννοήσουμε τη σκοπιμότητα του εντάλματος έρευνας όπως και την έκδοση εντάλματος σύλληψης του κ. Λυκούργου Κυπριανού.

Η Εταιρεία επιφυλάσσει τα δικαιώματα της να αμφισβητήσει τόσο το πιο πάνω ένταλμα όσο και το ένταλμα σύλληψης του κ. Λυκούργου Κυπριανού.